Accesorii baie de care te vei indragosti

Dupa procesul de renovare a peretilor si cel de instalare a mobilei, a venit timpul accesoriilor care armonizeaza corespunzator spatiul locativ, in propriul tau stil. Orice camera este la fel de importanta si trebuie decorata corespunzator, conform preferintelor personale, de aceea este necesar ca si spatiul sanitar sa fie personalizat cu accesorii baie de calitate.

Dupa o zi productiva la locul de munca, cand vii acasa si tanjesti dupa un dus rece sau o baie fierbinte, confortul si starea de relaxare iti sunt sporite atunci cand esti inconjurat de produse cu un grad ridicat de functionalitate.

Profunzimea sta in detalii

Cu totii cautam obiectele cele mai potrivite cu care sa ne decoram camerele sau sa completam corespunzator spatiile din bucatarie sau baie.

Dorinta iti este indeplinita de promotiile magazinului online Baterii-Lux.ro care pune la dispozitia celor interesati o gama variata de produse Grohe, o companie cu traditie in pe piata de profil a obiectelor sanitare de lux.

Scurt istoric al companiei Grohe

Povestea de success a companiei Grohe incepe cu decizia lui Friedrich Grohe de a parasi fabrica tatalui sau si de a prelua, in 1936, Berkenhoff & Paschedag (Hemer, Germania), fabrica specializata in producerea de accesorii sanitare.

Printre inovatiile companiei, denumita ulterior Grohe, amintim crearea in anul 1968 a unui robinet singular care iti da posibilitatea sa combini apa calda cu cea rece.

De asemenea, in 1994, este introdusa tehnologia inteligenta Grohe Cooltouch, care are rolul de a se asigura ca apa are intotdeauna temperatura dorita.

In 2011 sunt lansate in cadrul Grohe Spa o gama variata de produse premium. De la lavoar la cada sau dus, colectia de lux reuseste sa indeplineasca chiar si cele mai exigente cerinte din partea clientilor.

Baterii-Lux.ro aduce produsele Grohe in casa ta

O simpla cautare in magazinul online Baterii-Lux.ro iti dezvaluie un portofliu impresionant de accesorii baie, destinate amenajarii spatiilor sanitare din casa ta.

Cele mai populare produse, recomandate de clienti, sunt urmatoarele:

• Gama de Accesorii Essentials Grohe – Cuprinde produsele indispensabile in orice baie, de exemplu:

– Suport prosop dublu Grohe essentials;
– Raft sticla pentru baie Grohe essentials;
– Set accesorii baie 4 in 1 Grohe Essentials.

• Gama de accesorii pentru baie se remarca prin complexitate:

– Comanda digitala si commutator digital pentru dus;
– Pahar de cristal Grohe Sinfornia.

Mestrii in tehnologie dezvolta un partneriat de incredere

Specialistii Grohe sunt principalii parteneri ai firmei romanesti Criotech Consulting Srl si, astfel, sunt cunoscuti drept maestrii in tehnologie, datorita designului remarcabil si inovatiilor pe care le-au adus in industria sanitara.

Compania Grohe respecta o traditie care este imbogatita constant de fabricarea de noi produse, astfel incat sa aduca comfort si accesibilitate in viata tuturor.

De exemplu, tehnologia Grohe TurboStat are la baza un senzor utilizat pentru masurarea temperaturii (termocuplu). Acesta reactioneaza, la schimbarile de apa rece sau calda, pentru a obtine o temperatura constanta in cel mai scurt timp.

Lasa-te captivat de luxul accesoriilor de baie

Acum te poti bucura si tu de accesorii baie de lux daca accesezi website-ul www.baterii-lux.ro

Pentru mai multe detalii despre oferte si specificatii tehnice, telefoneaza la numarul 0721 482 872 pentru a discuta cu un consultant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *