7 Lucruri pe care nu le stiai despre Audrey Hepburn

Cat de multe lucruri stii despre Audrey Hepburn, superba actrita care a jucat rolul principal in faimosul film ”Mic dejun la Tiffany”?

Audrey Hepburn este un icon nemuritor al modei, stilului si elegantei. Ea s-a remarcat pe micile ecrane atat prin frumusetea sa simpla cat si prin talentul actoricesc care, de altfel, a si fost recompensat cu un premiu Oscar, un Glob de Aur si cu un premiu BAFTA. Cu totii o stim, o adoram si vizionam cu placere filmele in care ea isi face aparitia. Cu siguranta, insa, nu stii totul despre ea.

Iata cateva lucruri mai putin cunoscute despre Audrey Hepburn:

1. Hepburn era considerata prea inalta pentru balet, ea avand o inaltime de 1,70 metri. Baletul a fost principala ei pasiune si ambitie cand a fost tanara, ulterior abandonandu-l in favoarea actoriei.

2. Truman Capote nu a fost de acord ca Audrey sa o interpreteze pe Holly Golightly in filmul “Mic dejun la Tiffany”, preferand-o pe Marilyn Monroe. Ce film diferit ar fi fost…

3. Apropo de “Mic dejun la Tiffany”, Audrey se pare ca detesta produsele de patiserie, astfel ca filmarea scenei de deschidere a filmului a fost oarecum problematica.

4. Frumoasa actrita a devenit Audrey Hepburn abia in 1948. Inainte sa fie cunoscuta, ea se numea Audrey Kathleen Ruston. Ei bine, numele Hepburn are intr-adevar o consonanta aparte!

5. Perlele erau bijuteriile preferate ale lui Audrey. Ea adesea a aparut in filme sau in public purtand aceste podoabe la cercei sau in coliere. Cu siguranta, cu totii ne-o amintim pe Audrey in rochia sa neagra Givenchy asortata cu colierul masiv din perle intr-una din scenele din “Mic dejun la Tiffany”.

6. Audrey stie sa vorbeasca cinci limbi. In cele 19 filme in care a jucat si in cei 38 de ani petrecuti ca ambasador UNICEF, cu siguranta acest lucru i-a fost extrem de util.

7. Audrey adora sa gateasca, in special tort de ciocolata si spaghetti al pomodoro. Poti sa ii incerci retetele cumparandu-i cartea “Audrey acasa: Amintiri din bucataria mamei mele”, scrisa de fiul ei, Luca Dotti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *