5 tipuri de camasi pentru barbati care fac diferenta intre tinute

De la camasi barbati elegante ieftine si pana la camasile casual usor de integrat in majoritatea outfit-urilor, aceste piese vestimentare ocupa un loc important in garderoba reprezentantilor sexului masculin. Specialistii de la https://www.neer.ro/ spun ca anumite tipuri nu ar trebui sa lipseasca din dressing-ul celor care isi doresc ca tinutele sa poata fi construite foarte usor, indiferent de momentul la care sunt purtate sau de evenimentul la care participa.

Camasi elegante si ieftine albe

Camasile albe sunt unele dintre cele mai folosite de barbati, pentru ca sunt usor de asortat la orice costum si in orice tinuta. Din fericire, din magazinele de specialitate pot fi achizitionate camasi albe la preturi accesibile, astfel incat investitia in astfel de piese sa nu fie una foarte mare. In functie de croi, aceste piese de rezistenta din garderoba unui barbat pot fi introduse chiar si in outfit-uri casual.

Camasi cu dungulite fine

O alta categorie de camasi elegante sunt cele care au dungulite fine, intr-o alta culoare decat cea a fondului camasii. Aceste linii abia se vad, insa dau o eleganta aparte intregului look. Cea mai comuna combinatie este aceea de camasi albe cu dungi fine albastre sau gri, pentru ca sunt foarte usor de integrat atat in tinute office, cat si in tinute casual, fiind mai versatile decat cele albe simple.

Camasi in carouri pentru tinute relaxate

Camasile din materiale groase, in carouri de cele mai multe ori si foarte viu colorate, sunt utilizate de majoritatea barbatilor care vor tinute casual, insa nu se pot desparti de piesa preferata din dressing. Avantajul oferi de genul acesta de camasi consta in faptul ca pe langa confort asigura si un bun echilibru termic, materialele folosite fiind foarte bune izolatoare. De asemenea, multitudinea de culori in care sunt produse determina sa fie usor de folosit in orice outfit, indiferent de celelalte piese utilizate.

Camasi din materiale usoare si cu imprimeuri

Camasile confectionate din materiale usoare cum sunt inul sau chiar bumbacul si cu imprimeuri vesele sunt ideea optima pentru tinutele din sezonul estival. Pot fi purtate atat la iesirile in oras cu prietenii, cat si la plimbarile pe plaja. Se combina perfect cu numeroase tipuri de pantaloni si sunt unele dintre putinele tipuri de camasi care se pot asocia fara probleme cu sandalele sau cu slapii.

Camasi cu maneca scurta

La evenimentele care au loc vara, camasile cu maneca scurta sunt varianta ideala pentru ca asigura in primul rand confort termic. Acestea pot fi clasicele camasi albe sau cele cu dungulite, iar pentru tinutele foarte relaxate cum sunt cele pentru plaja, pot fi cu imprimeuri florale sau tribale si chiar in culori foarte aprinse.

Acestea sunt principalele tipuri de camasi pe care fiecare barbat ar trebui sa le includa in dressing atunci cand nu vrea sa aiba dureri de cap cand vine vorba despre construirea unei tinute perfecte.

O garderoba care include un numar mare de camasi este foarte ofertanta cand trebuie construit rapid un outfit bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *