5 Semne ca o femeie este indragostita de tine

inima-indragostitaSemne ca o femeie este indragostita de tine

Pentru a intelege femeia, este nevoie de o tehnica speciala. Daca observi anumite semne de la o femeie pe care o iubesti, atunci nu ezita sa iti exprimi sentimentele fata de ea. Doar un singur lucru trebuie sa ai in vedere, o femeie nu se indragosteste usor. Prin urmare, nu trebuie sa ratezi ocazia de a o cuceri complet, in cazul in care ea iti ofera cateva semnale in acest sens. Prin intelegerea acestor semne si pregatind strategii bune prin care sa-ti exprimi dragostea, probabilitatea ca tu sa fii placut de catre ea devine semnificativ mai mare.

Asadar, iata 5 semne ca o femeie este indragostita de tine:

1. Ea devine brusc neobisnuit de timida cand interactioneaza cu tine. De asemenea, obrajii ei se inrosesc atunci cand ai un contact vizual cu ea. Pentru a te asigura de acest semn, incearca sa porti o conversatie cu ea, fata in fata. Daca pare mai emotionata ca de obicei, atunci sunt mari sanse ca ea sa fie indragostita de tine.

2. Prezinta un comportament copilaresc in fata ta. Exista multe cazuri in care femeile se comporta copilareste atunci cand sunt indragostite. Ele nu vor ezita sa ridice tonul, vocea, sa strige, sa sara in jur sau sa chicoteasca tare pentru a atrage atentia.

3. Iti pune o multime de intrebari despre viata ta. In cazul in care o femeie este atrasa de tine, atunci ea, probabil, iti va pune multe intrebari despre hobby-urile si activitatile tale, despre planurile tale de viitor si, de asemenea, despre problemele tale. Ea iti va cere, totodata, explicatii suplimentare, in cazul in care raspunsurile tale nu ii vor satisface curiozitatea.

4. Ea pare fericita atunci cand este in preajma ta. O femeie are o expresie faciala luminoasa atunci cand este cu cineva care ii este drag. Acest lucru este relevat in privirea ei, in zambet si in atitudine. Daca ea pare mai vesela si are ochi stralucitori atunci cand te vede, inseamna ca te place cu adevarat. Un alt semn important care ar putea indica faptul ca te iubeste, este acela ca vorbeste si rade mult cand se afla in compania ta.

5. Incearca sa te impresioneze printr-un aspect fizic mult mai ingrijit si atragator. Atunci cand o femeie incearca sa te impresioneze, cu siguranta, va purta o vestimentatie si accesorii mai deosebite si va avea o coafura mult mai atragatoare atunci cand stie ca trebuie sa te intalneasca. Daca esti constient de acest lucru, nu ezita sa o complimentezi.

4 comments for “5 Semne ca o femeie este indragostita de tine

 1. July 3, 2016 at 10:33

  Cel mai frumos sentiment.

 2. August 31, 2016 at 19:46

  Asa este. Este cel mai frumos sentiment.

 3. bucuresci
  November 25, 2016 at 15:54

  Cel mai frumos sentiment.

 4. November 29, 2016 at 20:47

  Nici-un sentiment nu este mai sus decat iubirea unei femei pentru tine ca barbat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *